“There are times when we may fool ourselves. There are times when we can fool others. But we can never fool our Body. It is the most sensitive barometer of our Inner World.”    – Osho –

REBALANCING

Rebalancing gaat over leren luisteren naar je lichaam. Het lichaam gebruiken we als ingang naar de diepere lagen van ons bewustzijn. Door liefdevolle en aandachtige aanraking wordt het lichaam uitgenodigd om spanningen los te laten waardoor een nieuwe stroom ontstaat, met meer ruimte, meer vrijheid en een hernieuwd evenwicht op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Meer informatie klik hier

MASSAGE

Aanraking is een basisbehoefte van de mens en daarmee van levensbelang voor ons menszijn! Aanraking maakt namelijk oxytocine vrij of, mooier verwoord, het “gelukshormoon”.

In de huidige tijd zijn veel mensen echter het tegenovergestelde gaan doen. We nemen afstand, raken niet meer aan en zijn soms zelfs angstig voor te dichtbij.  Ik zie veel spanning, stress, verdriet, angst, woede en eenzaamheid  om mij heen en ook bij mijn clienten. Soms schieten woorden daarin te kort en is er vooral heel veel te voelen. 

Een massage, of anders gezegd een liefdevolle en bewuste aanraking kan je ondersteunen om de dagelijkse stress los te laten.

Meer informatie klik hier.

ADEMWERK

ONLINE

Waar je ook woont, wat je ook doet, het maakt niet uit, ook online kun jij de verbinding maken met jouw waarheid, jouw verlangen, jouw pijn, verdriet, kracht, liefde en zo zo veel meer.

Kiezen voor persoonlijk leiderschap en ont-dekken welke wijsheiden, krachten, verlangens er nog verborgen zijn zodat jij nog meer jouw kracht, jouw uniek zijn kunt gaan leven!

Jij bent inclusief! Zolang je delen van jezelf niet (meer) wilt voelen, niet meer wilt zijn ontken je een deel van wie je ook bent! Durf inclusief te zijn, jezelf helemaal te omarmen, alleen dan kan je in volledigheid leven.

Meer informatie klik hier.