“..despite our differences, we’re all alike. Beyond identities and desires, there is a common core of self – an essential humanity whose nature is peace and whose expression is thought and whose action is unconditional love. When we identify with that inner core, respecting and honoring it in others as well as ourselves, we experience healing in every area of life.” – Joan Borysenko –

20 jaar heb ik in het buitenland gewoond (Italie, Sint Maarten, Chili en Portugal). Werken, leven en mij verbinden met mensen van verschillende culturen en achtergronden heeft mij geleerd dat we allemaal wereldburgers zijn en dat labels niet nodig zijn om te definieren wie we zijn!

Met een achtergrond als HR-consultant begon ik zo’n 25 jaar geleden aan een lange reis naar binnen: driejarige opleiding in het Centrum voor Intuitieve en Creatieve Ontwikkeling, gevolgd door de driejarige opleiding aan de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn .

Het leven in combinatie met deze krachtige opleidingen  heeft me onder andere geleerd dat we altijd de mogelijkheid hebben om innerlijke rust en stilte te vinden, ongeacht hoe we ons voelen, waar we zijn of wat we doen.

Mijn missie is om overvloedig vanuit mijn hart en met passie te leven, anderen te inspireren en hen te ondersteunen zichzelf onvoorwaardelijk liefdevol te omhelzen. Onder alle lagen en achter elke deur vinden we uiteindelijk Liefde! En dat begint bij Liefde voor Zelf. Een spannende reis en een zeer essentiele. Om te worden wie we al Zijn!

Rebalancing is een nooit eindigende reis om me te helpen herinneren wie ik ben. Daarom is rebalancing niet iets dat ik doe, het is een manier van leven waarin liefde reist in elke stap! Het gaat over voelen, liefhebben, omhelzen en ademen, daar waar ik ben in mijn reis, zonder oordeel, zonder schaamte of schuld … tenminste …… meestal! ☺

In oktober 2019 besloot helemaal voor mij te kiezen, een commitment met mijzelf aan te gaan, ‘Ja’ te zeggen tegen alles wat er is. Ik werd Sanyassin en ontving de naam Anand Jaya. Anand betekent Bliss en Jaya betekent Ja of Levendigheid! Een naam die diep resoneert.

LINKS

Rebalancing Nederland (rebalancing-nederland.nl)

Over ons Jouw Reis (jouw-reis.nl)

Jaya Esther Schenkel – Rebalancing School